Επιδιώκουμε εθνική συνεννόηση στα θέματα Παιδείας, λέει η ΝΔ
«Θα αναζητήσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρούμε αυτά που μας ενώνουν στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας και όχι αυτά που μας χωρίζουν» δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΝΔ κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, εν όψει της εισαγωγής του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ολομέλεια της Βουλής. Η ΝΔ υπενθυμίζει 12 βελτιωτικές προτάσεις που έχει καταθέσει και εξαρτά την τελική της στάση από το πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τις προτάσεις αυτές.
«Θα αναζητήσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρούμε αυτά που μας ενώνουν στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας και όχι αυτά που μας χωρίζουν» δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΝΔ κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, εν όψει της εισαγωγής του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Είναι λογικό ότι για τα ζητήματα Παιδείας επιδιώκουμε εθνική συνεννόηση. Γι’ αυτό σε ένα πάρα πολύ μεγάλο και προβληματικό θα έλεγα σχέδιο νόμου, εμείς καταθέσαμε 12 πολύ συγκεκριμένους, πολύ χειροπιαστές βελτιωτικές προτάσεις, σε σημεία τα οποία μπορούν, κατά τη δική μας εκτίμηση, να μας βοηθήσουν να συνεννοηθούμε για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου. Από εκεί και έπειτα, έως και σήμερα, οι αλλαγές αυτές δεν έχουν γίνει» αναφέρει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
«Θέλω να ελπίζω ότι ίσως αύριο που θα ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή, αυτές οι αλλαγές μπορεί να γίνουν από την υπουργό. Αναλόγως και εμείς επιφυλασσόμαστε για το τι θα πράξουμε, την επόμενη ημέρα» καταλήγει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία