Oικονομική ανάσα στην ΑΕΚ «φύσηξε» ο Νοτιάς
Οικονομική ενίσχυση από τον Νίκο Νοτιά περιμένει η ΑΕΚ, μετά την επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας με τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο. Ο Νοτιάς δεσμεύτηκε να βάλει χρήματα και ζήτησε να ενημερωθεί για την «τρύπα» που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό που θα στείλει δεν είναι παρόμοιο με αυτό που του αναλογεί βάσει μετοχών, αλλά θα είναι ικανοποιητικό και θα καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση. Δοκιμάζει συστήματα ο Χιμένεθ.
Οικονομική ενίσχυση από τον Νίκο Νοτιά περιμένει η ΑΕΚ, μετά την επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας με τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο.
Ο Νοτιάς δεσμεύτηκε να βάλει χρήματα και ζήτησε να ενημερωθεί για την «τρύπα» που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.
Το ποσό που θα στείλει δεν είναι παρόμοιο με αυτό που του αναλογεί βάσει μετοχών, αλλά θα είναι ικανοποιητικό και θα καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση.
Δοκιμάζει συστήματα ο Χιμένεθ
Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης και εν όψει του σημερινού φιλικού με την Κέρκυρα, ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε άλλο σχήμα. Ο Ισπανός παρέταξε τους παίκτες του σε διάταξη 4-4-2 με ρόμβο αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος. Επέλεξε τον Γεωργέα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Καράμπελα στο αριστερό και τους Δέλλα, Μανωλά στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή τώρα… τοποθέτησε τον Χοσέ Κάρλος αριστερά, τον Μάκο, τον Γκέντσογλου και τον Λεονάρντο δεξιά.
Στην επίθεση τους Μπέλεκ και Λυμπερόπουλο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκε λίγα βήματα πιο πίσω. Στη συνέχεια δοκίμασε σε διάταξη σε ευθεία.
Αποτέλεσμα; Δεν έδειξε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψε η επιλογή αυτή με αποτέλεσμα να μεταφέρει στους παίκτες πως δεν σκοπεύει να δοκιμάσει και πάλι το 4-4-2 στο άμεσο χρονικό διάστημα. Ο Ισπανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να μάθουν πως λειτουργεί σωστά και ειδικά με τον τρόπο που θέλει αυτός.
Στο φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα (20.00) θα δοκιμάσει και πάλι ένα σχήμα 4-2-3-1, αν και θα ήθελε να έχει άλλη μια επιλογή.
Στην αποστολή του αγώνα αυτού συμπεριλήφθηκε και ο Γκούντγιονσεν ο οποίος έλαβε μέρος μόνο στην απογευματινή προπόνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442