
Από τη Δευτέρα ξεκινά ο διάλογος για το νέο φορολογικό σύστημα
Ο διάλογος για τις αλλαγές για το ΦΠΑ, την επανεξέταση των φοροαπαλλαγών, τις αλλαγές στη φορολογία ακινήτων και τις αλλαγές στη φορολογία επιχειρήσεων ξεκινά τη Δευτέρα με την πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταθέσει το νομοσχέδιο το φθινόπωρο.
Ο διάλογος για τις αλλαγές για το ΦΠΑ, την επανεξέταση των φοροαπαλλαγών, τις αλλαγές στη φορολογία ακινήτων και τις αλλαγές στη φορολογία επιχειρήσεων ξεκινά τη Δευτέρα με την πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα.
Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. «Τα μόνα κόμματα που μου έχουν απαντήσει στις έγγραφες προσκλήσεις μου είναι ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία» δήλωσε την Τετάρτη ο κ. Βενιζέλος. Η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει το νομοσχέδιο το φθινόπωρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα


