Συζήτηση στη Βουλή για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής ζητά το ΚΚΕ
Να ενημερωθεί η Βουλή και να ακολουθήσει συζήτηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, ανεξάρτητα από την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ζητά το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γ.Παπανδρέου θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη και εν συνεχεία θα έχει τετ-α-τετ με τους πολιτικούς αρχηγούς. Προς το παρόν, το Μαξίμου δεν έχει λάβει απόφαση για το εάν θα ζητήσει σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα.
Να ενημερωθεί η Βουλή και να ακολουθήσει συζήτηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, ανεξάρτητα από την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ζητά το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γ.Παπανδρέου θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη και εν συνεχεία θα έχει τετ-α-τετ με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί απόφαση για το εάν θα ζητηθεί σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα σε ειδική συνεδρίαση.
Σχετικά το ΚΚΕ επισημαίνει: «Ανεξάρτητα από την πρόθεση του πρωθυπουργού για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαίο και απαραίτητο να γίνει ενημέρωση και συζήτηση στη βουλή για τη Συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που υποθηκεύει το μέλλον του λαού και της νεολαίας για 40 χρόνια με βάρβαρα μέτρα διαρκείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία