Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στην Ηγουμενίτσα – Αρκετά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στο δασύλλιο της Ηγουμενίτσας, απέναντι από το λιμάνι, στο σημείο όπου υπήρχαν μέχρι πριν λίγες βδομάδες τα παραπήγματα των λαθρομεταναστών. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε αρκετά σημεία της χώρας.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στο δασύλλιο της Ηγουμενίτσας, απέναντι από το λιμάνι, στο σημείο όπου υπήρχαν μέχρι πριν λίγες βδομάδες τα παραπήγματα των λαθρομεταναστών.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο Κίτσι Κορωπίου. Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο νωρίς το βράδυ έχοντας κάψει ξερά χόρτα σε περιοχή με σπίτια και εργοστάσια, τα οποία όμως δεν απειλήθηκαν.
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ψαθόπυργο Αχαϊας. Η φωτιά έκαψε ξερά χόρτα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και εννέα άτομα πεζοπόρα.
Δόθηκε, εξάλλου, ξανά στην κυκλοφορία τμήμα της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου, που είχε κλείσει προληπτικά, λόγω της φωτιάς.
Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν και στο Θούριο Βοιωτίας και στην Τιθωρέα Αμφίκλειας, οι οποίες εκδηλώθηκαν μετά τις 4 το απόγευμα και καίνε πουρνάρια, χωρίς να απειλούν κατοικημένη περιοχή.
Μεγαλύτερη είναι η φωτιά στην Τιθωρέα, όπου έκαναν ρίψεις νερού από αέρος και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στο Θούριο πήραν μέρος στην κατάσβεση ένα ελικόπτερο και 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.
Οι δύο φωτιές τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο το βράδυ. Υπό μερικό έλεγχο είχε τεθεί νωρίτερα και πυρκαγιά στο Μακρύ Γιαλό Βολίμων Ζακύνθου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Δύο από τα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση τη Σούδα
- Μήπως οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια τρίπαραν με LSD;
- Ο νέος CEO της Euroleague θα δει από κοντά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Παπασταύρου: Δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα επάρκειας στην ενέργεια
- Χαρίτσης: Να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης ότι η Σούδα δεν θα χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικές επιθέσεις στο Ιράν
- Στην Κοζάνη η Ιθάκη – Παρέμβαση Τσίπρα για Μέση Ανατολή, Κύπρο και ενέργεια


