Στη Λάτσιο ο Σισέ, είπε το «ναι» στους Ιταλούς με 2,1 εκατ. ευρώ!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με τη Λάτσιο και θα πάρει 2,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο σουπερ στάρ του Παναθηναϊκού είπε το «ναι» στους Ρωμαίους και ο μάνατζερ του, Φιλίπ Πιολά, πάει στην Ιταλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται να μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο. (Infographic). Ανακοινώθηκε η ανανέωση με τον Κοτσόλη.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με τη Λάτσιο και θα πάρει 2,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο σουπερ στάρ του Παναθηναϊκού είπε το «ναι» στους Ρωμαίους και ο μάνατζερ του, Φιλίπ Πιολά, πάει στην Ιταλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Η ιταλική ομάδα ανέβασε την προσφορά της στον Γάλλο, ο οποίος θα αμείβεται ετησίως με κάτι παραπάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.
Ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται να μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο.
Τέλος ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή του Σισέ θα πάρει λίγο λιγότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ουσιαστικά αναμένονταν για να κινηθούν μεταγραφικά οι «πράσινοι». Ανακοινώθηκε ο Κοτσόλης
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Κοτσόλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ετσι ο Ελληνας πορτιέρο θα είναι κάτοικος… Παιανίας για δύο ακόμη χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με το Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας». Την Πέμπτη (07/07) η συνεδρίαση
Την ερχόμενη Πέμπτη (07/07) στις 17:00 αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Πράσινης ΠΑΕ για να συζητηθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με την μη κάλυψη των μελών του συμβουλίου στην τελευταία γενική συνέλευση. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση αναμένεται ο Δημήτρης Γόντικας να δώσει το «πράσινο φως» για την πώληση αλλά και αγορά παικτών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».