Eπέστρεψε στην Βενεζουέλα ο πρόεδρος Ούγκο Τσάβες
Στο Καράκας επέστρεψε ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων στην Αβάνα για την αφαίρεση καρκινικών όγκων. Στις εικόνες που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας γίνεται δεκτός στο αεροδρόμιο της Μαϊκέτια από υπουργούς της κυβέρνησής του.
Στο Καράκας επέστρεψε ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων στην Αβάνα για την αφαίρεση καρκινικών όγκων.
Στις εικόνες που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας γίνεται δεκτός στο αεροδρόμιο της Μαϊκέτια από υπουργούς της κυβέρνησής του.
«Eίμαι καλά, είμαι ευτυχισμένος. Στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή μου καταβρόχθισα όλο το φαγητό» δήλωσε αργότερα.
Ακολούθησε και αναφορά στον λογαριασμό του στο twitter: «Εδώ είμαι πάλι και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Καλημέρα αγαπημένοι μου συμπολίτες. Είναι η αρχή της επιστροφής μου.»
Ο 56χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της κουβανικής πρωτεύουσας στις 10 Ιουνίου, όταν πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κούβα.
Χειρουργήθηκε για απόστημα στη λεκάνη, αλλά χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση όταν εντοπίστηκε και ένας όγκος.
«Ήταν μια δύσκολη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε χωρίς επιπλοκές. Ακολουθώ όλες τις ενδεδειγμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των διαφορετικών κυττάρων που εντοπίστηκαν μέχρι την πλήρη αποθεραπεία μου» είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβες.
Παραδέχτηκε μάλιστα ότι έκανε μεγάλο λάθος, παραμελώντας την υγεία του όλα αυτά τα χρόνια.
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και βρίσκεται στο στάδιο πλήρους ανάρρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις



