To Πρωτοδικείο απαγορεύει επανάληψη της απεργίας της ΓΕΝΟΠ με ίδια αιτήματα
Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο την απεργιακή κινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της οποίας είχε στραφεί η Διοίκηση της επιχείρησης. Υπενθυμίζεται ότι η ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε την Τετάρτη αναστολή των κινητοποιήσεών της με τη μορφή των κυλιόμενων 48ωρων απεργιών, δήλωνε ωστόσο ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Το Πρωτοδικείο απαγορεύει την επανάληψη στο μέλλον απεργίας με ίδια αιτήματα.
Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο την απεργιακή κινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της οποίας είχε στραφεί η Διοίκηση της επιχείρησης.
Υπενθυμίζεται ότι η ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε την Τετάρτη αναστολή των κινητοποιήσεών της με τη μορφή των κυλιόμενων 48ωρων απεργιών, δήλωνε ωστόσο ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Σύμφωνα με τον εργατολόγο κ. Δ.Περπατάρη, εκπρόσωπο της ΓΕΝΟΠ, η απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει την επανάληψη στο μέλλον απεργίας με ίδια αιτήματα, γεγονός που χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρο».
Ο κ. Περπατάρης προανήγγειλε την κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών
- Κικίλιας: Το Λιμενικό έχει διασώσει χιλιάδες ζωές – Θα χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία της Χίου
- Δανία: Μεγάλα προβλήματα από χιονοπτώσεις – Έκλεισαν σχολεία, ακυρώθηκαν πτήσεις
- Με τον Παναιτωλικό εκτίει την ποινή του ο Ποντένσε
