Η Γυναίκα της Ζωής μου
Καλοκαίρι 1971. Η εκθαμβωτική Άννα Νιτζιότι, τιτλοφορείται Μις Μαμά στα διάσημα λουτρά του Λιβόρνο, μη συνειδητοποιώντας την προσοχή των αντρών που τραβάει, τις υποψίες του άντρα της Μάριο και την κρυφή ντροπή του γιου της Μπρούνο.
Σήμερα. Η Άννα υποφέρει από θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρόλα αυτά κερδίζει το θαυμασμό την γιατρών με το θάρρος της.
Ο Μπρούνο, έχει κόψει όλους τους δεσμούς με την οικογένεια του, το παρελθόν του. Είναι δάσκαλος σε ένα σχολείο και ζει μια ζωή χωρίς πάθος και συγκινήσεις. Η αδερφή του Βαλερία, τον πείθει να γυρίσει στην πόλη για να πει το τελευταίο αντίο στη μητέρα του. Αποφασίζει διστακτικά να επιστρέψει στο Λιβόρνο, για να συναντήσει τη γυναίκα που αντιστέκεται σε όλες τις ιατρικές προβλέψεις. Αυτή η συνάντηση τον αναγκάζει να αποδεχτεί το παρελθόν που τόσα χρόνια προσπαθεί να ξεχάσει. Τις μέρες κα νύχτες που πέρασε αναζητώντας ένα μέρος να μείνει, γιατί τους άφησε στους δρόμους ο ζηλιάρης πατέρας τους.
Ένα οικογενειακό δράμα στην στενόμυαλη επαρχιακή Ιταλία, που ποθεί να κλέψει λίγη από τη λάμψη και την ειλικρίνεια της Άννα.
Η Άννα δίνει ένα τελευταίο μάθημα ζωής, αντισυμβατικό και μοναδικό, για τη διατήρηση της πίστης στα μικρά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή.
| Βαλέριο Μασταντρέα | |
| Ηθοποιός: | Μικαέλα Ραμαζότι |
| Ηθοποιός: | Στεφανία Σαντρέλι |
| Ηθοποιός: | Κλαούντια Παντόλφι |
| Ηθοποιός: | Μάρκο Μεσέρι |
| Ηθοποιός: | Φαμπρίτσια Σάξι |
| Πάολο Βίρτζι |
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ


