
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της «Σπίθα» έξω από το σπίτι της Α. Διαμαντοπούλου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της «Σπίθα» έξω από το σπίτι της Α. Διαμαντοπούλου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, πραγματοποίησαν την Παρασκευή μέλη της κίνησης «Σπίθα», του Μίκη Θεοδωράκη. Σύμφωνα με την αστυνομία συγκεντρώθηκαν περίπου 25 άτομα τα οποία είχαν υψώσει πανό με σύνθημα “φέρτε πίσω τα κλεμμένα”. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα στο facebook. Στο σημείο μετέβησαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442