
Άμεσα διενέργεια εκλογών ζητά η Ντ.Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωση του Μεσοπρόθεσμου
Την άμεση διενέργεια εκλογών ζητά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος την Παρασκευή. Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τους νέους φόρους άδικους και παράλογους και τόνισε ότι η χώρα είναι χωρίς τιμόνι και πως η κυβέρνηση έχει στην πραγματικότητα καταρρεύσει.
Την άμεση διενέργεια εκλογών ζητά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος την Παρασκευή. Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η χώρα είναι χωρίς τιμόνι και πως η κυβέρνηση έχει στην πραγματικότητα καταρρεύσει.
Επιπλέον, χαρακτήρισε άδικη και παράλογη την πολιτική της αύξησης νέων φόρων που επιλέγει η κυβέρνηση, ενώ για τη ΝΔ είπε ότι «περιφέρει τις φαντασιώσεις της ανά την Ευρώπη, όπου μάταια οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να την προσγειώσουν στην πραγματικότητα».
Συμπερασματικά, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του το βάρος της διαπραγμάτευσης, ούτε της εφαρμογής των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.
«Επειδή όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μοναδική επιλογή για τον τόπο είναι εκλογές τώρα. Εκλογές τώρα, για να ανατραπεί το αδιέξοδο αυτό πολιτικό σκηνικό και να επιβληθούν επιτέλους οι απαραίτητες συνεργασίες», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»