Στάση εργασίας 11:00 έως 15:00 από τους υπαλλήλους των λιμανιών όλης της χώρας
Στάση εργασίας από κάθε λιμενική εργασία έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Τρίτη, από τις 11:00 έως τις 15:00 οι υπάλληλοι των λιμανιών όλης της χώρας. Οι υπάλληλοι του ΟΛΠ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο του Πειραιά και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας. Ανάλογη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη.
Στάση εργασίας από κάθε λιμενική εργασία έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Τρίτη, από τις 11:00 έως τις 15:00 οι υπάλληλοι των λιμανιών όλης της χώρας.
Παράλληλα, υπάλληλοι του ΟΛΠ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο του Πειραιά και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Θαλασσιών Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας.
Ανάλογη συγκέντρωση και πορεία θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν επίσης η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών – Αρχιεργατών ΟΛΠ.
Επίσης, το ΔΣ της ΟΜΥΛΕ (Ομοσπονδία Μονίμων Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας) συναντάται σήμερα, Τρίτη, με συνδικαλιστές άλλων ΔΕΚΟ που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν για να συζητήσουν και να αποφασίσουν πιθανότατα και κοινές κινητοποιήσεις, ενώ προγραμματίζουν και 24ωρη απεργία.
Ο πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γ.Γεωργακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα ξεκαθάρισε πως το 51% του ΟΛΠ και του ΟΛΘ θα πρέπει να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο και έκανε λόγο για «μητέρα των μαχών» στην περίπτωση ιδιωτικοποίησης του οργανισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας
- Τραμπ: Συναντά τους στρατιωτικούς που απήγαγαν τον Μαδούρο
- Βγάλε τη ζάχαρη από το πρωινό σου


