Στην ΕΠΟ παρέπεμψε τους ανθρώπους του ΟΦΗ ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, για το θέμα της αδειοδότησης ή μη του συλλόγου. Στη συνάντηση που είχε την Δευτέρα (29/05) ο κ. Γερουλάνος με τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη και τους βουλευτές Λευτέρη Αυγενάκη, Μαρία Σκραφνάκη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Μανώλη Στρατάκη, τους ξεκαθάρισε ότι επιθυμία της Πολιτείας είναι να τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
«Το θέμα της αδειοδότησης ή μη του ΟΦΗ, όπως και κάθε άλλης ΠΑΕ, είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και συμπλήρωσε: «Η Πολιτεία θέλει να τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Να απευθυνθείτε στο αρμόδιο όργανο που είναι η ΕΠΟ. Δεν εξετάζει η Πολιτεία τους φακέλους αδειοδότησης».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αχμάντ Ντονιαμάλι, ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ομάδα της χώρας δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας