Αναβολή 48 ωρών ζήτησε και έλαβε από την Προανακριτική ο Α.Τσοχατζόπουλος
Σαρανταοκτάωρη αναβολή ζήτησε από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, κάνοντας χρήση του σχετικού του δικαιώματος.
Σαρανταοκτάωρη αναβολή, την οποία θα καταθέσει και επίσημα την Τρίτη ο δικηγόρος του, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, θέλησε να ασκήσει το δικαίωμα που του παρέχει ο κανονισμός της Βουλής για 48ωρη αναβολή, προκειμένου να λάβει γνώση όλου του υλικού της Επιτροπής, το οποίο είχε ζητήσει, με αίτημά του και έλαβε μαζί με τα πρακτικά των συνεδριάσεων.
Την Τρίτη έχουν κληθεί να καταθέσουν, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σ.Εμμανουήλ και ο επιχειρηματίας Μ.Φιλιππίδης.
Εν τω μεταξύ, η Προανακριτική Επιτροπή, με έγγραφη αίτησή της προς το υποθηκοφυλακείο Αθηνών, ζητά να της κατατεθούν αντίγραφα όλων των συμβολαίων, με τις αγοραπωλησίες που έχει κάνει η οφ σορ εταιρία «Torcaso», από το 1999 μέχρι το 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
