«To in.gr οδηγεί» στον ΒΗΜΑ 99,5
Ακούστε εδώ, στα ηχητικά αποσπάσματα από την εκπομπή του Σαββάτου 28 Mαΐου, τι δήλωσε στην εκπομπή ο Αναπληρωτής Συνήγορος του Πολίτη κ. Δημήτρης Μάρκου για τα θέματα που σχετίζονται με την αγορά αυτοκινήτου, τις λεπτομέρειες για τις φιλόδοξες ελληνικές συμμετοχές στο φετινό Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell, καθώς και για τη νέα Mercedes-Benz C-Class Coupe που οδηγήσαμε στην Ισπανία.
«Το in.gr οδηγεί» και εκπέμπει κάθε Σάββατο από τη συχνότητα του BHMA FM 99,5 στις 13:00 – 14:00.
Ακούστε εδώ, στα ηχητικά αποσπάσματα από την εκπομπή του Σαββάτου 28 Μαΐου, τι δήλωσε ο φιλοξενούμενος της εκπομπής κ. Δημήτρης Μάρκου, Αναπληρωτής Συνήγορος του Πολίτη, για τα θέματα που σχετίζονται με την αγορά αυτοκινήτου.
Ακόμη, ο κ. Χρόνης Σπανουδάκης, εκπρόσωπος του Πολυτεχνείου Κρήτης, μιλά για τις ελληνικές συμμετοχές στο φετινό Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell στο Lausitzring της Γερμανίας.
Τέλος, ακούστε όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για τη νέα Mercedes-Benz C-Class Coupe, που οδηγήσαμε στην Ισπανία.
auto.in.gr
- Έξι επιστημονικά hacks που τα «βάζουν» με το άγχος
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Πώς να αποφύγετε την παγίδα των τεκμηρίων
- Συνταγή: Ριγκατόνι με πέστο λιαστής ντομάτας και μανιτάρια
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Επικοινωνία της προέδρου του Μεξικού με τον Τραμπ μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Διατροφή: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε για βράδυ;