
Συνεννόηση για πολιτικές και πρόσωπα προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Συνάντηση όλων των πολιτικών αρχηγών, όχι κατ' ιδίαν και όχι απαραίτητα υπό την προεδρία του κ. Παπούλια, προκειμένου να επιδιωχθεί η εθνική συνεννόηση, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι σε μία τέτοια περίπτωση πρέπει να υπάρξει και συνεννόηση για το ποια πρόσωπα θα εφαρμόσουν την πολιτική που θα συμφωνηθεί, ζητώντας σαφώς νέο κυβερνητικό σχήμα.
Συνάντηση όλων των πολιτικών αρχηγών, όχι κατ’ ιδίαν και όχι απαραίτητα υπό την προεδρία του κ. Παπούλια, προκειμένου να επιδιωχθεί η εθνική συνεννόηση, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ΜΕΓΚΑ.
Ο κ. Καρατζαφέρης δεν θα είχε αντίρρηση να βρεθούν όσοι μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο. «Να βρεθούμε όσοι μπορούμε να συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ η συνεννόηση πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση, να συμφωνηθεί η πολιτική που θα εφαρμοστεί, ποιοι θα συμφωνήσουν σε αυτή και ποιοι θα την εφαρμόσουν.
Ζήτησε ξεκάθαρα αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος, λέγοντας ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στο παρόν, προσθέτοντας ότι για τον καταρτισμό του νέου σχήματος πρέπει να υπάρξει «συνευθύνη» όσων θα συμπράξουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κίνα ζητά να γίνει σεβαστή η κυριαρχία και η ασφάλεια του Λιβάνου
- Δείξε μου πόση βιταμίνη D έχεις στη μέση ηλικία, να σου πω πώς θα είναι ο εγκέφαλός σου δεκαετίες αργότερα
- Γιατί οι διαστάσεις του Βαγιέκας θα είναι μικρότερες στο ματς με την ΑΕΚ
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
