Η Ελλάδα είναι στον σωστό δρόμο για το χρέος, λέει η Αμερικανίδα υφυπουργός Οικονομικών
Η ελληνική κυβέρνηση είναι στον σωστό δρόμο για να διαχειριστεί την κρίση χρέους και οι προσπάθειές της θα πρέπει να στηρίζονται, είπε ανώτατη Αμερικανίδα αξιωματούχος σε γερμανική εφημερίδα την Τρίτη.
Κωστούλας Γεώργιος
Η ελληνική κυβέρνηση είναι στον σωστό δρόμο για να διαχειριστεί την κρίση χρέους και οι προσπάθειές της θα πρέπει να στηρίζονται, είπε ανώτατη Αμερικανίδα αξιωματούχος σε γερμανική εφημερίδα την Τρίτη.
«Το ΔΝΤ, η Κομισιόν και τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης έχουν συμφωνήσει σε ένα επιμελημένο, συντονισμένο πακέτο με την κυβέρνηση στην Αθήνα», είπε η Αμερικανίδα υφυπουργός Οικονομικών Λάελ Μπρέιναρντ, στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.
«Όλα δείχνουν ότι τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης θα πρέπει να στηριχθούν περαιτέρω», συμπλήρωσε. «Η ελληνική κυβέρνηση είναι στον σωστό δρόμο», τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενίν: Απόπειρα πραξικοπήματος – «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ασφαλής ο πρόεδρος, λέει η κυβέρνηση
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ
- Ποιο είναι το πιθανό trade για να καταλήξει στους Λέικερς ο Αντετοκούνμπο…
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων