Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Εξιτήριο πήρε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης. Ο Αρχιεπίσκοπος θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του.
Εξιτήριο πήρε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης.
Ο Αρχιεπίσκοπος θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του.
Λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ τον είχε επισκεφθεί και η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»
