
Ιταλός οδηγός λεωφορείου εισάγει την έννοια του… «hands free» στο τιμόνι
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει στην Ιταλία το βίντεο που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας La Repubblica, δείχνοντας έναν οδηγό λεωφορείου να κρατά από ένα κινητό τηλέφωνο στο κάθε χέρι και να οδηγεί με τους αγκώνες, έχοντας δώσει προφανώς τη δική του... ερμηνεία στην έννοια του «hands free».
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει στην Ιταλία το βίντεο που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας La Repubblica, δείχνοντας έναν οδηγό λεωφορείου να κρατά από ένα κινητό τηλέφωνο στο κάθε χέρι και να οδηγεί με τους αγκώνες, έχοντας δώσει προφανώς τη δική του… ερμηνεία στην έννοια του «hands free».
Ο οδηγός μετέφερε επιβάτες προς το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο. Στο βίντεο εμφανίζεται να μιλά με το κινητό που κρατά στο δεξί χέρι και να διαβάζει ή να στέλνει μάλλον γραπτό μήνυμα από το κινητό που κρατά στο αριστερό χέρι. Η οδήγηση γίνεται με τους αγκώνες!
Η κυβερνήτης της περιφέρειας του Λάτιο, με πρωτεύουσα τη Ρώμη, χαρακτήρισε «απαράδεκτη και ανεύθυνη» την πράξη του οδηγού και ζήτησε από την εταιρεία λεωφορείο Cotral να αναλάβει δράση.
«Όσοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των άλλων δεν μπορούν να συμπεριφέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο» δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ρενάτα Πολβερίνι.
Η χρήση ακόμη και ενός κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση είναι παράνομη στην Ιταλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τράπεζα της Ελλάδος: Η άνοδος στο πετρέλαιο αυξάνει τον πληθωρισμό και επιβραδύνει την οικονομική δραστηριότητα
- Δουδωνής κατά Μητσοτάκη: Εισηγείται μεγαλύτερο ανταγωνισμό του ρουσφετιού – Αγαπημένο του χόμπι η συνταγματική φακιρική
- Βεζένκοφ: «Η κατάκτηση της Euroleague είναι ο μεγάλος μας στόχος»
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι το «βαθύ κράτος» του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα
- Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο γιος της Θεανώς Φωτίου, Βασίλης Ρίζος
- Η Τζίτζι Χαντίντ τοποθετείται για όσα αναφέρονται για αυτήν στα αρχεία Έπσταϊν
