Εθελοντική αιμοδοσία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 (9:30-12:30), στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Πανεπιστημίου, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Θεσσαλονίκης και το Δίκτυο Συλλόγων Σωματικής Υγείας Θεσσαλονίκης.
Το αίμα που θα συλλέγεται δεν θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία «Τράπεζας αίματος ή για κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ασθενών, αλλά για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα του άγνωστου ασθενή σε όλη τη χώρα, ανεξάρτητα από το είδος της πάθησής του, του φύλου, ή της φυλής που ανήκει».
Πληροφορίες για το κοινό: Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, Μητροπόλεως 10, 3ος όροφος, 2310500477, 500478, email: selfhelp@auth.gr, http//:selfhelpgreece.wordpress.com
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο



