
Πίστωση 110 εκατ. ευρώ για τον ΟΠΑΔ ενέκρινε ο Γιώργος Κουτρουμάνης
Την έγκριση πίστωσης 110 εκατομμυρίων ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ, ενέκρινε με εξαιρετικά επείγουσα απόφαση, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.
Την έγκριση πίστωσης 110 εκατομμυρίων ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ, ενέκρινε με την (Φ.2/5/11004/1856 από 5/05/ 2011) εξαιρετικά επείγουσα απόφαση του, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.
Στο μεταξύ από σήμερα άρχισαν να χορηγούν κανονικά τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς το ταμείο άρχισε να εξοφλεί τις οφειλές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
- Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών ενταφιάζεται για μια ακόμη φορά – Εκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Υποκλοπές: Προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προαναγγέλλει ο Κεσσές – «Δυστοπία η απόφαση του Αρείου Πάγου»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους

