Τηλεγράφημα συμπαράστασης του πρωθυπουργού προς τον Ταγίπ Ερντογάν
Με αφορμή την επίθεση κατά της συνοδείας του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη στη Κασταμονή, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, απέστειλε τηλεγράφημα συμπαράστασης προς τον ίδιο και τα θύματα της επίθεσης.
Με αφορμή την επίθεση κατά της συνοδείας του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη στη Κασταμονή, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, απέστειλε τηλεγράφημα συμπαράστασης προς τον ίδιο και τα θύματα της επίθεσης.
Το τηλεγράφημα αναφέρει:
«Είμαι συγκλονισμένος από την επίθεση που δέχτηκαν οι άνθρωποι της ασφάλειάς σας στην Κασταμονή. Είμαι πεπεισμένος ότι μία τέτοια αποτρόπαιη πράξη βίας, η οποία στοίχισε την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής και προκάλεσε τραυματισμούς, δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία της Τουρκίας προς την πρόοδο και την ευημερία. Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς προσωπικά, στην οικογένεια του θανόντος και στους τραυματίες την συμπαράστασή μας.
Ελπίζω οι δράστες αυτής της ενέργειας να οδηγηθούν το συντομότερο στη Δικαιοσύνη».
Η συνοδεία του Τούρκου πρωθυπουργού έπεσε έξω από την Κασταμονή σε διασταυρούμενα πυρά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστεί άλλος ένας.
Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν βρισκόταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Η Μπανταλόνα αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
- Καταλύτης Μπάρον: Ο Τραμπ της Gen Z ενηλικιώθηκε – Αμύθητη περιουσία, crypto, στρατηγός και μαμάκιας;
- Λαμία: 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε παρκάκι της πόλης
- Dpa: Για πρώτη φορά 24ωρη απεργία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
