Επταώροφο κτήριο κατέρρευσε στην Τουρκία, δεν υπάρχουν θύματα
Δεν υπάρχουν θύματα από την κατάρρευση επταώροφου κτηρίου το πρωί της Τρίτης στην πόλη Μαλάτια της Τουρκίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κατάρρευση οφείλεται σε κατασκευαστικές κακοτεχνίες.
Δεν υπάρχουν θύματα από την κατάρρευση επταώροφου κτηρίου το πρωί της Τρίτης στην πόλη Μαλάτια της Τουρκίας.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχμέτ Τσακίρ, η κατάρρευση οφείλεται σε κατασκευαστικές κακοτεχνίες. Ο ίδιος δήλωσε πως η πρώτη έρευνα στα συντρίμμια του κτηρίου έδειξε πως δεν υπάρχουν θύματα.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης Χανεφί Ατζέρ, το κτήριο -όπου στεγάζονταν τα γραφεία τουλάχιστον δύο επιχειρήσεων- είχε εκκενωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φλόριντα: ΗΠΑ–Ουκρανία σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων για ειρηνευτική συμφωνία
- Σενάρια για Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Ολυμπιακό – Η παρουσία του μάνατζερ του στο ΣΕΦ και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»

