
Ανοδικά για άλλη μία ημέρα κινήθηκαν οι αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη
Μετά την σημαντική άνοδο της Τετάρτης και η Πέμπτη ήταν μία ημέρα ανόδου για τις αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αν και σε μικρότερο βαθμό από την προηγούμενη συνεδρίαση.
Μετά την σημαντική άνοδο της Τετάρτης και η Πέμπτη ήταν μία ημέρα ανόδου για τις αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αν και σε μικρότερο βαθμό από την προηγούμενη συνεδρίαση.
Με άνοδο κατά 0,42% έκλεισε ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη που διαμορφώθηκε στις 12505.99, την ώρα που ο Standard & Poor’s 500 έκλεισε στις 1337.38 μονάδες έχοντας άνοδο κατά 0.53%.
Ο NASDAQ έκλεισε στις 2820.16 μονάδες με άνοδο κατά 0.63%.
Ελαφρά πτώση κατά 0,07% είχε στο Λονδίνο ο FTSE100 και έκλεισε στις 6.018,30 μονάδες ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX30 ενισχύθηκε κατά 0,63% μέχρι τις 7.295,49 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC40 κέρδισε 0,44% μέχρι τις 4.021,88 μονάδες και στη Ζυρίχη ο SMI διαμορφώθηκε στις 6.457,16 μονάδες με άνοδο κατά 0,18%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε τη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική
- Θεσσαλονίκη: Στην εντατική διασωληνωμένος ο φοιτητής με βακτηριακή μηνιγγίτιδα – Σε χημειοπροφύλαξη οι επαφές του
- Ανήσυχος για όσα συμβαίνουν στον Λίβανο ο Μητσοτάκης – «Όχι διόδια στα στενά του Ορμούζ»
- Συμφωνία ενίσχυσης της συνεργασίας τους υπέγραψαν Ουγγαρία-Ρωσία λίγο πριν από τις εκλογές
- Fed: Σενάρια πολέμου και αυξήσεις επιτοκίων – Τι έδειξαν τα πρακτικά
