Σύσκεψη την Μ.Τετάρτη για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων
Η σύνταξη εισήγησης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θα βρεθεί την Μ.Τετάρτη στο επίκεντρο σύσκεψης της Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής που έχει αναλάβει τη σύνταξη της σχετικής εισήγησης.
Η σύνταξη εισήγησης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θα βρεθεί την Μ.Τετάρτη στο επίκεντρο σύσκεψης της Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής που έχει αναλάβει τη σύνταξη της σχετικής εισήγησης.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Της κατάργησης του ΚΒΣ θα εξαιρούνται τυχόν αναγκαίες διατάξεις, οι οποίες θα ενταχθούν στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ή σε άλλο φορολογικό νόμο.
* Την ίδια ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, και τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) Ματθαίο Σανταμούρη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπογραφεί μεταξύ της ΔΕΗ και του ΚΑΠΕ Μνημόνιο Συνεργασίας για το πρόγραμμα «Υλοποίηση επενδύσεων βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης στον οικιακό τομέα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς