Νέος διαγωνισμός για την εκποίηση και απομάκρυνση των πλοίων της GA Ferries στον ΟΛΠ
Σε νέα διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τιμή εκκίνησης 20% χαμηλότερα από τους προηγούμενους, αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΛΠ για την εκποίηση και απομάκρυνση των επτά πλοίων της GA Ferries του εφοπλιστή Γ.Αγούδημου. Το ΔΣ του ΟΛΠ έκρινε άγονους τους προηγούμενους διαγωνισμούς.
Σε νέα διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τιμή εκκίνησης 20% χαμηλότερα από τους προηγούμενους, αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΛΠ για την εκποίηση και απομάκρυνση των επτά πλοίων της GA Ferries του εφοπλιστή Γ.Αγούδημου.
Το ΔΣ του ΟΛΠ έκρινε άγονους τους προηγούμενους διαγωνισμούς.
Πρόκειται για τα πλοία «Νταλιάνα», «Ανθή-Μαριάνα», «Μαρίνα», «Ρομίλντα», «Μιλένα», «Δημητρούλα» και «Ροδάνθη», τα οποία, σύμφωνα με απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του ΟΛΠ, έχουν κριθεί επικίνδυνα και επιβλαβή.
Υπενθυμίζεται ότι, η επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με σειρά αποφάσεων της, έχει απορρίψει όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των αποφάσεων του ΟΛΠ που είχε υποβάλει η GA Ferries.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ
- Δολοφόνησαν την κομμουνίστρια, φεμινίστρια Γιανάρ Μοχάμεντ στο Ιράκ – Δεν έχει αναλάβει κανείς ευθύνη
- Γερμανία: Δεν σχεδιάζει να στείλει στρατιωτική υποστήριξη στην Κύπρο – Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει «ανά πάσα στιγμή»
- Εκτακτες οδηγίες στη Κύπρο: Αποστολή SMS στις 7 το απόγευμα – Τα μέτρα αυτοπροστασίας σε περίπτωση ανάγκης
- Η στιγμή που η Χεζμπολάχ πλήττει ισραηλινό τανκ Merkava στον νότιο Λίβανο

