Διαβεβαιώσεις Λοβέρδου ότι δεν θα κλείσουν τα νοσοκομεία Γουμένισας και Κιλκίς
Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστούν, ούτε να κλείσουν, τα νοσοκομεία της Γουμένισας και του Κιλκίς έδωσε την Κυριακή από την περιοχή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Την 1η Ιουλίου αναμένονται οι ανακοινώσεις σχετικά με τις συγχωνεύσεις νοσοκομειακών ιδρυμάτων.
Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστούν, ούτε να κλείσουν τα νοσοκομεία της Γουμένισας και του Κιλκίς έδωσε την Κυριακή από την περιοχή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Σάββατο και την Κυριακή τα δύο νοσοκομεία, συνομιλώντας με τις διοικήσεις και εργαζόμενους.
Υπογράμμισε ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποια άλλη δομή, ούτε και θα απολυθεί προσωπικό, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την κάλυψη αναγκών σε νοσηλευτικό προσωπικό.
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως για παράδειγμα αυτά της Βέροιας και της Νάουσας, όπου είχε νοσηλευτεί ο ίδιος στο παρελθόν.
Κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό.
Οι αποφάσεις για τις συγχωνεύσεως νοσοκομειακών ιδρυμάτων θα ανακοινωθούν την 1η Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό