Σαράντα λεπτά θα περιμένει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τη νύφη Κέιτ Μίντλετον στο Αββαείο
Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα και ενώ απομένουν μόλις 13 ημέρες για τον γάμο. Όπως έγινε γνωστό, η νύφη και η οικογένειά της θα περάσουν το βράδυ πριν την τελετή σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, ενώ ο πρίγκιπας θα φτάσει στο Αββαείο 40 λεπτά πριν τη νύφη.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα και ενώ απομένουν μόλις 13 ημέρες για τον γάμο.
Όπως έγινε γνωστό, η νύφη και η οικογένειά της θα περάσουν το βράδυ πριν την τελετή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο του Λονδίνου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα φτάσει στο Αββαείο του Ουέστμίνστερ 40 λεπτά πριν τη νύφη.
Το Πάλατι έδωσε επίσης στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η άμαξα με τους νεόνυμφους, από το Αββαείο μέχρι τα Ανάκτορα.
{{{ map }}}
Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι θα τοποθετηθούν γιγαντο-οθόνες σε κεντρικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, όπως για παράδειγμα στο Χάιντ Πάρκ, προκειμένου να μπορέσουν οι Λονδρέζοι, αλλά και οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν την τελετή.
Οι ιδιαίτερα φανατικοί με την πρόβλεψη του καιρού Βρετανοί έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν τις κλιματολογικές συνθήκες που θα επικρατούν την 29η Απριλίου.
Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς για σίγουρες προγνώσεις, οι ειδικοί εκτιμούν -βασιζόμενοι κυρίως στα δεδομένα των τελευταίων χρόνων- ότι ο ουρανός εκείνη την ημέρα θα είναι γαλανός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα Κ19 – Αυστρία Κ19 1-1: Το ματς με τη Γερμανία θα κρίνει την πρόκριση για την Εθνική Νέων
- Νέοι διάλογοι που «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ
- Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Πού στην Ευρώπη αναπνέουμε πραγματικά καθαρό αέρα;
- Ο Κριστιάνο Τζούνιορ στα χνάρια του CR7: Δοκιμάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Άκαρπες οι έρευνες για τον δύτη – «Μάλλον πέρασε τα κάγκελα και τον τράβηξε μέσα»
