Άνοδος στις ευρωπαϊκές αγορές και τη Γουόλ Στριτ την Τετάρτη
Στο πράσινο σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών την Τετάρτη. Άνοδος και στη Νέα Υόρκη, μετά τα ενθαρρυντικά εταιρικά αποτελέσματα και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία.
Ψυχογιός Βασίλης
Στο πράσινο σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών την Τετάρτη. Άνοδος και στη Νέα Υόρκη, μετά τα ενθαρρυντικά εταιρικά αποτελέσματα και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία.
Στην Ευρώπη, η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο -αν και χαμηλότερα των εκτιμήσεων- καλλιέργησε θετικό κλίμα.
Στη Νέα Υόρκη, τα ισχυρότερα κέρδη της JPMorgan πρασίνισαν τους δείκτες.
Εξίσου θετικά λειτούργησαν και οι ειδήσεις για ενίσχυση των λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ το Μάρτιο.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με άνοδο 1,06% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,75%. Άνοδο 0,77% κατέγραψε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.270,99 μονάδες με οριακή άνοδο 0,06% ενώ ο Nasdaq έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,6%. Με οριακή ενίσχυση 0,02% έκλεισε και ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Ελβετία χάνει τη θέση της στον κόσμο – Το τέλος της ουδετερότητας;
- Συνταγή: Ροστ μπιφ
- Μεταναστευτικό: 260% αύξηση των ροών στο διάδρομο Λιβύης – Κρήτης
- Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα, που είχε επικηρυχθεί από τις ΗΠΑ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
