Τι μας προτείνει ο σεφ για την εβδομάδα 11/4 έως 15/4
ο πάστρυ σεφ Ευγένιος Βαρδακαστάνης δημιουργεί με σοκολάτα. Προτείνει μία συνταγή για ένα επιτυχημένο μπράουνι και απλό τρόπο για να φτιάξει κάποιος μιλφείγ με σοκολάτα πορτοκάλι στο σπίτι! Η Ελένη στην στήλη της ημέρας φτιάχνει φτερούγες κοτόπουλου στον φούρνο με σαλτσούλα και πολλά αρώματα.
Τρίτη 12 Απριλίου:
Ο σεφ Θοδωρής Καρίνος φτιάχνει συνταγές με βάση το ρεβίθι! Ακόμη, μία συνταγή για την ρεβιθόσουπα με ρας ελ χανούτ: το μίγμα μπαχαρικών που φτιάχνουν στο σπίτι και μια σαλάτα ρεβιθιών με παντζάρι και χόρτα.
Στη γλυκοθεραπεία της Τρίτης ο Θοδωρής δίνει τη συνταγή για ένα υγρό κέικ φιστικιού με ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή.
Τετάρτη 13 Απριλίου:
Ο Ανδρέας Λαγός έρχεται με όλα τα καλούδια της Σάμου και μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές του νησιού. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν πως μπορούν να φτιάξουν τους κρεμμυδοντολμάδες, την συνταγή για τα κατιμέρια – το γλυκό της στιγμής και μια νόστιμη εκδοχή για τα τηγανητά ψάρια: γόπες τζιλαδιά!
Πέμπτη 14 Απριλίου:
Σήμερα στο Chef στον Αέρα αντικαθιστούν το κρέας με τη γαρίδα στις πρωτότυπες συνταγές του Αθηναγόρα Κωστάκου. Πως θα φτιάξει κάποιος τις γαρίδες σουβλάκι με σκορδαλιά σελινόριζας αντί για τζατζίκι και την συνταγή για το νοστιμότατο μπέργκερ με μπιφτέκι γαρίδας. Στη στήλη της μακαρονάδας ο Αθηναγόρας φτιάχνει χυλωμένο κουσκουσάκι με μανιτάρια.
Παρασκευή 15 Απριλίου:
Στο σημερινό επεισόδιο του Chef στον Αέρα ο κρητικός Δημήτρης Μαυράκης έρχεται στην εκπομπή για να μάθει σε όλους τα μυστικά για τους χοχλιούς.
Αγκινάρες με κουκιά και χοχλιδάκια στην κατσαρόλα και η συνταγή για τους μπουμπουριστούς χοχλιούς: τον απίθανο μεζέ της Κρήτης με σαλιγκαράκια και δενδρολίβανο- στην στήλη της ημέρας ο Δημήτρης φτιάχνει ένα ναπολεόν με κανταΐφι και κρέμα μυζήθρας.
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»
- Ποια ήταν η Μαρία Λαδά που έχασε τη ζωή της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Υποκλοπές: Ιστορική η απόφαση λέει η Διεθνής Αμνηστία, παραμένουν τα ερωτήματα για κυβερνητική εμπλοκή

