Σε επίπεδα ρεκόρ η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Σε 0,89 ευρώ το λίτρο διαμορφώνεται η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, φτάνοντας έτσι σε επίπεδα ρεκόρ λίγο πριν τη λήξη της περιόδου θέρμανσης. Το ντίζελ θέρμανσης άγγιξε ακόμη και το 1 ευρώ στις Κυκλάδες, ελάχιστα κάτω από τα υψηλότερα επίπεδά της και η τιμή της αμόλυβδης.
Ψυχογιός Βασίλης
Σε 0,89 ευρώ το λίτρο διαμορφώνεται η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, φτάνοντας έτσι σε επίπεδα ρεκόρ λίγο πριν τη λήξη της περιόδου θέρμανσης. Το ντίζελ θέρμανσης άγγιξε ακόμη και το 1 ευρώ στις Κυκλάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων.
Η μέση τιμή ανά νομό ξεκινά από 87 λεπτά (Δράμα) και φθάνει στα 95,4 (Κεφαλλονιά). Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη η μέση τιμή βρίσκεται στα 89 λεπτά.
Αντίστοιχα, και η αμόλυβδη βρίσκεται ελάχιστα κάτω από το υψηλότερο επίπεδο, στο 1,678 ευρώ (είχε φθάσει το Μάρτιο και στο 1,68). Κρήτη, Επτάνησα και νησιά του Αιγαίου παραμένουν οι ακριβότερες περιοχές της χώρας, με τιμές που κλιμακώνονται έως 1,87 ευρώ το λίτρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο

