Ο Φερέιρα απονέμει από τώρα τον τίτλο στην Πόρτο
Την στήριξη και τη σιγουριά του προς την Πόρτο εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους «Δράκους» και στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο «Ντα Λουζ» με την Μπενφίκα.
Μπαντούνας Ηλίας
Την στήριξη και τη σιγουριά του προς την Πόρτο εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους «Δράκους» και στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο «Ντα Λουζ» με την Μπενφίκα.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η Πόρτο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. Η Μπενφίκα δεν άρχισε καλά τη σεζόν, έχασε τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, την ώρα που η Πόρτο είχε μόνο νίκες αποκτώντας νωρίς βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τους Αετούς, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής είναι για αυτή ένα ματς τίτλου, αλλά για την Μπενφίκα ένα παιχνίδι γοήτρου. Σίγουρα ο παράγων έδρα είναι κάτι θετικό για την Μπενφίκα, ωστόσο η Πόρτο είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε δύσκολες έδρες, καθώς δίνουν στους παίκτες της ακόμη μεγαλύτερη θέληση. Και είναι μεγάλο κίνητρο για την Πόρτο να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα


