Υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τα γερμανικά υποβρύχια ο πρωθυπουργός
Θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, εφόσον ο φάκελος σταλεί στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια σύσκεψης κοινοβουλευτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, εφόσον ο φάκελος σταλεί στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια σύσκεψης κοινοβουλευτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Η σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, μετά τη σύσκεψη που προηγήθηκε με θέμα το ενδιάμεσο πρόγραμμα και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων – αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα σχετικά με τις Εξεταστικές Επιτροπές για υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως η Siemens και τα ομόλογα, αλλά και η υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ.Παπανδρέου είναι θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση αυτή, εφόσον αποσταλεί ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Ζήτημα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων έχει θέσει η ΝΔ, προκαλώντας την αντίδραση της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
