Κλειστή με… μπάζα η λεωφόρος Λαυρίου, στο ύψος της Κερατέας
Κλειστή είναι από τα ξημερώματα η λεωφόρος Λαυρίου από μπάζα που έριξαν κάτοικοι που αντιδρούν στη κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή της Κερατέας. Την Κυριακή, υπήρξαν πληροφορίες ότι το πρωί της Δευτέρας επρόκειτο να επιστρέψει ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε σε συνέντευξή του ότι το έργο στην Κερατέα θα γίνει οπωσδήποτε.
Βυθούλκας Διονύσης
Κλειστή είναι από τα ξημερώματα η λεωφόρος Λαυρίου από μπάζα που έριξαν κάτοικοι που αντιδρούν στη κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή της Κερατέας.
Την Κυριακή υπήρξαν πληροφορίες ότι το πρωί της Δευτέρας επρόκειτο να επιστρέψει ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ότι το έργο στην Κερατέα θα γίνει οπωσδήποτε.
Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας άγνωστοι χρησιμοποιώντας φορτηγά μετέφεραν μπάζα τα οποία άδεισαν και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λαυρίου, 600 μέτρα μακρύτερα από τη γέφυρα Κουβαρά.
Έτσι διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαύριο από την πρώτη είσοδο Κερατέας μέχρι τη διασταύρωση Πέτα και στο ρεύμα προς Αθήνα από βιομηχανική περιοχή Λαυρίου μέχρι τη διασταύρωση της Κακιάς Θάλασσας.
Η κίνηση των οχημάτων από και προς Λαύριο γίνεται μέσω παρακαμπτήριων δρόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του