
«Νεκρή υπόθεση» η συμφωνία συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα
«Νεκρή» χαρακτήρισε την υπόθεση συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα ο Γενικός Διευθυντής και Chief Operating Officer της Alpha Σπύρος Ν.Φιλάρετος. Μιλώντας στους Financial Times ο κ. Φιλάρετος είπε ότι η Alpha Bank δεν θα εξέταζε άλλες προσφορές συγχώνευσης από την Εθνική Τράπεζα και σημείωσε ότι όσον αφορά στην Alpha η συμφωνία δεν πρόκειται να προχωρήσει. «Σε ό, τι μας αφορά αυτή η συμφωνία είναι νεκρή», είπε ο κ. Φιλάρετος.
«Νεκρή» χαρακτήρισε την υπόθεση συγχώνευσης της Alpha Bank με την Εθνική Τράπεζα ο Γενικός Διευθυντής και Chief Operating Officer της Alpha κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος.
Μιλώντας στους Financial Times οι κ. Φιλάρετος είπε ότι η Alpha Bank δεν θα εξέταζε άλλες προσφορές συγχώνευσης από την Εθνική Τράπεζα και σημείωσε ότι όσον αφορά στην Alpha η συμφωνία δεν πρόκειται να προχωρήσει. «Σε ό, τι μας αφορά αυτή η συμφωνία είναι νεκρή», είπε ο κ. Φιλάρετος.
Όπως μετέδωσε το Bloomberg, ο Chief Financial Officer της Alpha Bank Βασίλειος Ψάλτης δήλωσε στους Financial Times ότι η θέση της τράπεζας υποστηρίζεται από τους μεγάλους ξένους μετόχους του ιδρύματος, στους οποίους περιλαμβάνονται το Κατάρ, η Blackrock Inc (BLK) και η Fidelity International Ltd, και οι οποίοι όπως τόνισε ο κ. Ψάλτης εκτιμούν ιδιαίτερα την προσέγγιση που ακολουθεί η διοίκηση της Alpha Bank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Υποκλοπές: Κυβερνητικά…. μαθήματα «θεσμικής συμπεριφοράς» ανήμερα της διάταξης του ΑΠ – Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ
- H εργασιακή ευτυχία… φέρνει επιχειρηματική επιτυχία – Έρευνα του London School of Economics
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις


