Παντζαροσαλάτα (μερίδα μία)

Υλικά

-150γρ. παντζάρια βρασμένα, κομμένα σε μικρούς κύβους
-1/2 άπαχο γιαούρτι
-1 σκελίδα σκόρδο
-3 κουταλιές σούπας ξίδι

Εκτέλεση

Μαρινάρετε τα παντζάρια με το ξίδι μία ώρα και μετά τα στραγγίζετε. Ξύνετε
το σκόρδο μέσα στο γιαούρτι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.

Σύσταση
Θερμίδες 147
Πρωτεΐνες 6.4gr
Λίπος 0.5gr
Υδατάνθρακες 29.2gr
Χοληστερίνη 2mg

health.in.gr