Οικονομική στήριξη από τη Βουλή στις οικογένειες των άτυχων αστυνομικών της ομάδας «Δίας»
Το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ ως οικονομική στήριξη θα λάβει κάθε μία από τις οικογένειες των δύο ειδικών φρουρών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην καταδίωξη της περασμένης εβδομάδας. Τη σχετική απόφαση έλαβε η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Οικονομική στήριξη ύψους 20.000 ευρώ θα παράσχει η Βουλή στη κάθε μία από τις οικογένειες των δύο ειδικών φρουρών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην καταδίωξη της περασμένης εβδομάδας.
Τη σχετική εισήγηση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και έγινε δεκτή από την Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου – Έφτασαν στα δικαστήρια η μητέρα και ο πατριός
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
