Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 12χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 7χρονο ξάδελφό του
Θεραπευτικά και αναμορφωτικά μέτρα για τον 12χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 7χρονο ξάδελφό του διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Σερρών. Ο ανήλικος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για αμέλεια. Παιδί και γονείς αφέθησαν ελεύθεροι.
Ρουμπάνης Απόστολος
Θεραπευτικά και αναμορφωτικά μέτρα για τον 12χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 7χρονο ξάδελφό του διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Σερρών.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για αμέλεια.
Εις βάρος τους διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για την εποπτεία του παιδιού τους.
Παιδί και γονείς αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Λιμνοχωρίου Ηρακλειάς Σερρών που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς το παιχνίδι των δύο παιδιών είχε τέτοιο τραγικό τέλος: μια οικογένεια έχασε το μοναχοπαίδι της και η δεύτερη καταδικάστηκε σε ισόβιο πένθος.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, Μηνά Γεωργιάδη, το 7χρονο αγοράκι δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό στην βουβωνική κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα η ακατάσχετη αιμορραγία να του στερήσει τη ζωή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
