Θετικό το κλίμα στις αγορές κατά το άνοιγμα της εβδομάδας
Στο πράσινο βρέθηκαν τη Δευτέρα οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ, παρά το δυσμενές κλίμα στην αγορά του πετρελαίου λόγω των γεγονότων στη Λιβύη και της πτώσης της παραγωγής.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Στο πράσινο βρέθηκαν τη Δευτέρα οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ, παρά το δυσμενές κλίμα στην αγορά του πετρελαίου λόγω των γεγονότων στη Λιβύη και της πτώσης της παραγωγής.
Αύξηση κατά 0,79% κατέγραψε ο Dow Jones τη Δευτέρα για να διαμορφωθεί στις 12226,34 μονάδες. Ο Standard and Poor’s 500 διαμορφώθηκε στις 1327,23 μονάδες έχοντας άνοδο κατά 0,56%.
Στις 2782,27 μονάδες έκλεισε ο NASDAQ με οριακή άνοδο κατά 0,04%.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε κάτω από τις 6.000 μονάδες και συγκεκριμένα στις 5994,01 έχοντας μικρή πτώση κατά 0.12%. Αντίθετα, στη Φρανκφούρτη ο Dax είχε ισχυρή άνοδο (1,21%) για αν διαμορφωθεί στις 7272,32 μονάδες.
Ο Cac 40 στο Παρίσι αυξήθηκε κατά 0,98% μέχρι τις 4110,35 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη διαμορφώθηκε στις 6610,44 με άνοδο κατά 1,12%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων
- Reports: 53 Greek-owned Ships in Persian Gulf, Hormuz Strait

