Μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου θα συνεχίσουν την πανελλαδική αποχή οι δικηγόροι
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου αποφάσισε η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας. Αποφασίστηκε, επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη να πραγματοποιηθεί δίωρη συμβολική κατάληψη σε όλα τα δικαστήρια της χώρας από τις 8 το πρωί.
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, που συνήλθε το Σάββατο στην Αθήνα με τη συμμετοχή 55 δικηγορικών συλλόγων.
Επιπλέον αποφασίστηκε την ερχόμενη Τετάρτη να πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί δίωρη συμβολική κατάληψη σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, ενώ την Τρίτη η συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Ακόμη, η ολομέλεια αποδοκίμασε την πλειοψηφία των διοικητικών συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πειραιά για την απόφασή τους να μη συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που πραγματοποιήθηκαν.
Αντιστοίχως αποδοκίμασε τη στάση ορισμένων μελών της ΕΣΗΕΑ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής στο Σύνταγμα και τη συμβολική κατάληψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, που έληξε σήμερα, Σάββατο.
Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους. Το Σάββατο, 19 του μηνός, θα πραγματοποιηθεί νέα ολομέλεια στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου

