Αμερικανικές κυρώσεις κατά Ιρανών και Τούρκων για το πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
Κυρώσεις σε έξι ιδιώτες και πέντε επιχειρήσεις στην Τουρκία και το Ιράν επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχετικά με την βοήθεια που παρείχαν στο Ιράν για την κατασκευή βαλλιστικών όπλων.
Κυρώσεις σε έξι ιδιώτες και πέντε επιχειρήσεις στην Τουρκία και το Ιράν επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχετικά με την βοήθεια που παρείχαν στο Ιράν για την κατασκευή βαλλιστικών όπλων.
Με την απόφαση απαγορεύεται σε Αμερικανούς πολίτες ή επιχειρήσεις να συναλλάσσονται με τα συγκεκριμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και ζητά το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων τους στις ΗΠΑ.
Όπως εξήγησε το υπουργείο πρόκειται για μέλη δικτύου που διευκόλυνε τις συναλλαγές και τις αγοραπωλησίες υλικού με την ιρανική αεροπορική βιομηχανία κατά τις οποίας οι κυρώσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή από το 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Συγκρούσεις ανάμεσα σε φιλοκούρδους διαδηλωτές και την αστυνομία στα σύνορα με τη Συρία
- «Air» Κωστούλας: Πόσο ψηλά έφτασε στο απίθανο «ψαλιδάκι» κόντρα στην Μπόρνμουθ (vids)
- Προειδοποίηση ΠΟΕΔΗΝ για τη γρίπη: Προσοχή από παιδιά και ενήλικες
- Κτήριο που σχεδίασε ο Βιτρούβιος ανακαλύφθηκε στην Ιταλία – Ποιος ήταν ο «πατέρας της αρχιτεκτονικής»
- Ρωσία: Η Βρετανία δεν πρέπει πλέον να αποκαλείται «Μεγάλη» λέει ο Λαβρόφ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
