Στην Αθήνα για δημοσιονομικό έλεγχο κλιμάκιο του ΟΟΣΑ
Οι δημοσιονομικές εξελίξεις και η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην ελληνική οικονομία θα απασχολήσουν του ελέγχους που θα διενεργήσει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 3 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ) στην Αθήνα. Στο επίκεντρο του κλιμακίου του ΟΟΣΑ θα βρεθεί η εκτέλεση του Προϋπολογισμού 2010, τα δημοσιονομικά μέτρα του 2011, το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο και οι νέοι κανόνες για την διασφάλιση της πιστής εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.
Οι δημοσιονομικές εξελίξεις και η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην ελληνική οικονομία θα απασχολήσουν του ελέγχους που θα διενεργήσει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 3 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ) στην Αθήνα.
Στο επίκεντρο του κλιμακίου του ΟΟΣΑ θα βρεθεί η εκτέλεση του Προϋπολογισμού 2010, τα δημοσιονομικά μέτρα του 2011, το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο και οι νέοι κανόνες για την διασφάλιση της πιστής εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, τα οικονομικά αποτελέσματα των φορέων της Γενικής Κυβερνήσεως, αλλά και τα πρώτα απολογιστικά στοιχεία από τις μεταρρυθμίσεις σε ασφαλιστικό και Υγεία.
Στελέχη του ΟΟΣΑ θα έχουν συνεργασία και με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών στην οποία θα αναλυθεί η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη και θα εξετασθεί η ενεργοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει συνομολογήσει από το 2008 η Ελλάς με τον Οργανισμό για την υποστήριξη της εφαρμογής της διοικητικής μεταρρυθμίσεως στην χώρα μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
