Μεγάλη συμφωνία της Εμπορικής ύψους 45 εκατ. ευρώ στην αγορά ακινήτων
Συμφωνία πώλησης και επαναμίσθωσης χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ, η οποία υπεγράφη με επενδυτή ελληνοαμερικανικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στον κλάδο ανακοίνωσε την Πέμπτη η Εμπορική Τράπεζα.
Συμφωνία πώλησης και επαναμίσθωσης χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ, η οποία υπεγράφη με επενδυτή ελληνοαμερικανικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στον κλάδο ανακοίνωσε την Πέμπτη η Εμπορική Τράπεζα.
Η τράπεζα χαρακτηρίζει την συμφωνία, που είχε δρομολογηθεί το 2010, μία από τις μεγαλύτερες στην ελληνική αγορά ακινήτων.
Η συμφωνία, αναφέρει η Εμπορική, «δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω θετικές εξελίξεις, καθώς ο πλειοδότης αποσκοπεί στη δημιουργία επενδυτικού οχήματος στην ελληνική κτηματαγορά».
Η εν λόγω συμφωνία, η τρίτη κατά σειρά που πραγματοποιεί η Εμπορική Τράπεζα τα τελευταία δύο χρόνια στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, εξασφάλισε σύμφωνα με την τράπεζα «θετικές αποδόσεις από το αξιοποιηθέν χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της και συγκέντρωσε έντονο ενδιαφέρον από εγχώριους και ξένους επενδυτές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- Ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι 2026
- Βρέφος 27 ημερών πέθανε στη Γάζα από το δριμύ ψύχος
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών

