
Εικόνες της Κωνσταντινούπολης του Τάσου Βενετσανόπουλου σε έκθεση φωτογραφίας
Μία έκθεση φωτογραφίας με έργα του Τάσου Βενετσανόπουλου για την Κωνσταντινούπολη, εγκαινιάζεται στις 3 Φεβρουαρίου στην Image Gallery, Αμαλίας 36. Η έκθεση «Εις την Πόλιν- η αιώνια πρωτεύουσα» θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου.
Μία έκθεση φωτογραφίας με έργα του Τάσου Βενετσανόπουλου για την Κωνσταντινούπολη, εγκαινιάζεται στις 3 Φεβρουαρίου στην Image Gallery, Αμαλίας 36. Η έκθεση «Εις την Πόλιν- η αιώνια πρωτεύουσα» θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου.
Στη συνέχεια θα μεταφερθεί από το ίδρυμα Anadolu Kultur στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα παρουσιαστεί για ένα μήνα (25 Μαρτίου με 25 Απριλίου στο Cezayir Salonu, Galata Seray).
Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τάσου Βενετσανόπουλου αποτυπώνουν την καθημερινότητα της πόλης, όπου η ζωή διαπλέκεται με την ιστορία.
Ο φωτογράφος, με μακρά θητεία στον χώρο των περιοδικών, προσπάθησε να αποτυπώσει το πνεύμα της πόλης.
Μέσα από το φακό του, καταφέρνει να αποκλήσει τα εφήμερα για να φανεί αυτό που κάνει την Κωνσταντινούπολη να ξεχωρίζει από άλλες πόλεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Κυτταρική θεραπεία υπόσχεται μόνιμη αντιμετώπιση του HIV με μία μόνο δόση
- Πακιστάν: Δέκα νεκροί μετά από έκρηξη σε αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν φοβάται τίποτα – Η γενοκτονία στη Γάζα, τα σιωπηλά Όσκαρ και το δειλό Χόλιγουντ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ



