
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης στα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης στα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Οι θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ
Για την Παρασκευή προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της δυτικής κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποχή και δίωρη στάση των δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας σήμερα και αύριο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
- Το πιο ακραίο φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών: Γιατί είδαμε τόσα χιόνια μέσα στον Μάιο;
- ΗΠΑ: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι σε λίμνη στην Οκλαχόμα
- «Ο Στογιάκοβιτς επιλέγει την Εθνική Ελλάδας»
- Κέιτι Πέρι: Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε με τον Τζάστιν Τριντό και τη Μιράντα Κερ
- Σχηματίζεται το νέο Champions League: Γνωστό το 1/3 της League Phase για τη σεζόν 2026-27
