
Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας
Αναγκαίες, εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώθηκε, είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της βόρειας Ελλάδας.
Αναγκαίες, εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώθηκε, είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της βόρειας Ελλάδας.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του Παλιού Αγ.Αθανασίου προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, στην Πέλλα.
Αλυσίδες χρειάζονται επίσης οι οδηγοί που κινούνται από Φλώρινα προς Καστοριά, μέσω Βίγλας (εθνική οδός) και Βιτσίου (επαρχιακή οδός), καθώς και από Καστοριά προς Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου.
Εξαιτίας του χιονιού αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται και μέσα στην πόλη της Φλωρινας, όπως και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.
Κατά τη διάρκεια της νύκτας αναμένεται επιδείνωση των χιονοπτώσεων στα ορεινά των Ιωαννίνων. Ήδη η συγκοινωνία σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1.200 μ. γίνεται μόνο με αλυσίδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία ζωντανά από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς
- Η Björk ετοιμάζει ένα rave στην Ισλανδία με φόντο την ηλιακή έκλειψη
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
- Το απίθανο, σχεδόν άγνωστο, χαρτονόμισμα των 2 δολαρίων στις ΗΠΑ
- Γιανάι: «Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε πέντε κιλά λόγω της κοπέλας του»


