Σε κινητοποιήσεις από τις 24 Ιανουαρίου προχωρούν οι αγρότες
Να συμμετάσχουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε ολόκληρη την Ελλάδα, «κόντρα στα νέα οικονομικά μέτρα και την αντιλαϊκή επίθεση ΕΕ και κυβέρνησης, που θα είναι πιο άγρια το 2011», καλεί τους αγρότες η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ). Μεταξύ άλλων, προβλέπεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διεθνή έκθεση Agrotica στις 5 Φεβρουαρίου.
Να συμμετάσχουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε ολόκληρη την Ελλάδα, «κόντρα στα νέα οικονομικά μέτρα και την αντιλαϊκή επίθεση ΕΕ και κυβέρνησης, που θα είναι πιο άγρια το 2011», καλεί τους αγρότες η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ).
Συγκεκριμένα, τους καλεί να κατέλθουν στις πολύμορφες, όπως τις χαρακτηρίζει, κινητοποιήσεις που ξεκινούν στις 24 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη συγκέντρωση στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Agrotica. στις 5 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, τους καλεί και στα κοινά συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ, στις 10 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα.
Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΣΥ, τα τρία εναλλακτικά σενάρια, που προτείνει η Κομισιόν για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής το 2014-2020, «έχουν μόνο ένα στόχο: το άμεσο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων, προς όφελος των μεγαλοαγροτών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
