Το «πεντακοσαράκι» των 500.000 ευρώ
Με σκοπό να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός Κινέζου επιχειρηματία η ιταλική εταιρεία Fenice Milano δημιούργησε ένα πραγματικό τετράτροχο κόσμημα.
Μία άλλη διάσταση της πολυτέλειας θέλησε να αποδώσει στις μεταλλικές -και όχι μόνο- επιφάνειες του λιλιπούτειου Fiat 500C Abarth η ιταλική φίρμα Fenice Milano.
Θέλοντας να ικανοποιήσει τις εξεζητημένες απαιτήσεις ενός Κινέζου επιχειρηματία δημιούργησε, σε συνεργασία με τον βελτιωτικό οίκο «Romeo Ferraris» και την βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αξεσεουάρ Stuart Hughes, ένα μοναδικό σε αξία και χαρακτηριστικά μοντέλο.
Στις επιφάνειες του Fiat 500C, η ισχύς του οποίου μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις αγγίζει τους 200 ίππους, μπορείς να συναντήσεις χρυσό 24 καρατίων, χειροποίητα επεξεργασμένο ξύλο και δέρμα.
Ξεχωριστή θέση στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στην κεντρική κονσόλα καταλαμβάνει το iPad της Apple, που προστατεύεται από μια χρυσή θήκη επενδυμένη με διαμάντια και συνεργάζεται πλήρως με τα περιφερειακά συστήματα του αυτοκινήτου.
Από τον χρυσό… κανόνα του μικρού Fiat δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η βαφή του αμαξώματος ή η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, σε αντίθεση με τα ανασχεδιασμένα καθίσματα που θα πρέπει να αρκεστούν στις επενδύσεις Alcantara.
To κόστος του «La Dolce Vita Gold and Diamonds 200hp» ή αν προτιμάτε του υπερ-πολύτιμου Fiat 500C άγγιξε τα 500.000 ευρώ, δικαιολογώντας έτσι την απαίτηση του Κινέζου επιχειρηματία, η παράδοση του αυτοκινήτου να γίνει σε κοσμηματοπωλείο.
auto.in.gr
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
