Στα σχέδια της Honda το υπερτροφοδοτούμενο CR-Z
Με αφορμή την παρουσίαση του πρωτότυπου TS-1X στο Τόκιο, τα σενάρια εξέλιξης της υπερτροφοδοτούμενης εκδοχής του CR-Z επιστρέφουν στο προσκήνιο.
Ανάμεσα στις προτεραιότητες της Honda βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού CR-Z.
Η τρίτη κατά σειρά υβριδική πρόταση της ιαπωνικής φίρμας (προηγήθηκαν τα Civic και Insight) φαντάζει ως η ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός αυθεντικού sportscar, καθώς ο σχεδιασμός της και πολύ περισσότερο ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός της αφήνει υποσχέσεις.
Θα πρέπει, λοιπόν, να θεωρείται εξαιρετικά πιθανόν το CR-Z να εγκαταλείψει το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ του, για χάρη ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων, η ισχύς του οποίου αναμένεται να ξεπερνά τους 160 ίππους.
To γεγονός, επίσης, ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την εξέλιξη της υπερτροφοδοτούμενης εκδοχής του CR-Z, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επίσημης πρεμιέρας του αυτοκινήτου ακόμα και μέσα στους επόμενους μήνες.
auto.in.gr
- Παναθηναϊκός: Με Κοντούρη, αλλά χωρίς Ζαρουρί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παλλήνη: Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός κοσμηματοπώλη
- «Το σημάδι της σάρκας» – Χαμένο ποίημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ανακαλύφθηκε 93 χρόνια μετά
- Έγινε η συνάντηση Σιάο – Ζήση: «Κάθε χρόνο ο Άρης Betsson θα ανεβαίνει επίπεδο»
- Αφθώδης πυρετός: Αυξάνονται τα κρούσματα στη Λέσβο – Έφτασαν τα 43 συνολικά
- Greek Museums See Revenue Surge Despite Visitor Fluctuations