Σιμάο, Γκοβού και Λουίς Γκαρσία στην 11άδα του Παναθηναϊκού
Τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καβάλα στο κυριακάτικο (19:30) παιχνίδι, ετοιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος δοκίμασε τον δυναμικό χαφ με τους βασικούς σε ρόλο «κόφτη» στο δίτερμα της Παρασκευής. Ξεπέρασε την ίωση ο Γκοβού και παίζει, όπως και ο Λουίς Γκαρσία που κέρδισε τη θέση από τον Χριστοδουλόπουλο. Απάντηση στον Καμίνη για την Διπλή Ανάπλαση.
Τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καβάλα στο κυριακάτικο (19:30) παιχνίδι, ετοιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος δοκίμασε τον δυναμικό χαφ με τους βασικούς σε ρόλο «κόφτη» στο δίτερμα της Παρασκευής. Η έκπληξη, ωστόσο από τον Πορτογάλο ήρθε με τον Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο είχε με τους αναπληρωματικούς, δίνοντας φανελάκι βασικού στον Λουίς Γκαρσία, ενώ κανονικά στην ενδεκάδα θα είναι και ο Σίντνεϊ Γκοβού που ξεπέρασε την ίωση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έδειξε ο 64χρονος τεχνικός στο οικογενειακό διπλό της Παρασκευής, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν απέναντι στους Αργοναύτες με τον Τζόρβα κάτω από τα γκολπόστ, τους Σαριέγκι και Καντέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα.
Σε ρόλο «κόφτη» θα βρίσκεται ο Σιμάο, έχοντας μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους τους Νίνη και Κατσουράνη. Αριστερό «φτερό» θα είναι ο Λουίς Γκαρσία, δεξί «φτερό» ο Γκοβού και κορυφή στην επίθεση ο Σισέ.
Κατόπιν αυτής της δοκιμής ο Χριστοδουλόπουλος μένει ως φαίνεται στον πάγκο, ενώ τις προηγούμενες μέρες φάνταζε το φαβορί για τη θέση του τιμωρημένου Λέτο. Ίσως ρόλο να έπαιξε και το «θερμό» επεισόδιο που είχε ο Λάζαρος με τον Πλεσί στην προπόνηση της Τρίτης.
Απόντες από το κρίσιμο αυτό παιχνίδι θα είναι οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι οποίοι προπονήθηκαν ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε, επίσης, και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.
Απάντηση στον Καμίνη
Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, πως δεν προχωράει η Διπλή Ανάπλαση και πολύ δύσκολα θα γίνει το γήπεδο των πρασίνων στον Βοτανικό λόγω οικονομικού προβλήματος του «τριφυλλιού».
Άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχολίαζαν πως «πρέπει πρώτα ο κ. Καμίνης να κάνει όσα χρειάζονται. Να συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό και με τα αρμόδια Υπουργεία και μετά εμείς θα αποφασίσουμε εάν γίνει το γήπεδο ή, όχι και κάτω από ποιούς οικονομικούς όρους. Πρώτα ορίζεται το έργο και έπειτα μπαίνουν στο τραπέζι τα χρηματοοικονομικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442